Menu

Henrik Ståhl - Det som händer det händer

Stockholm

Rival
onsdag, 26 april 2023 kl:19:30

Henrik Ståhl har inte stått ensam på scenen på tolv år. Nu gör han det igen. Hans nattsvarta och samtidigt unikt humoristiska syn på livet som tidigare mest kommunicerats genom hans sociala medier, får nu en alldeles egen scenshow på Rival, Stockholm 26 april 19:30, med bara Henrik på scenen.
Premiären närmar sig. Ett produktionsbolag tror av någon anledning att han kan fylla 90 minuter själv på en av Stockholms finaste scener och Henrik har skrivit på kontraktet utan vare sig manus, idé eller strategi… Faktum är att han inte har en aning om vad han ska göra! Det är såklart dumt att göra såhär. Risken är ju otroligt stor att han gör bort sig. Men kanske inte. Kanske blir det riktigt riktigt bra? Och då är det ju värt ALLT! Det är som det är. Det som händer händer.
Föreställningen är cirka 90 minuter lång.

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

onsdag, 26 april 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad