Menu

Sven Ingvars - Personligt

Stockholm

Rival
lördag, 7 oktober 2023 kl:19:30

En intim och nära konsertupplevelse med Sven Ingvars. Följ med bandet på en musikalisk resa som utgår från det nära mötet mellan artist och publik.

”Med musik och historier, och med så få genvägar som möjligt, berättar vi vilka vi är.

Vi har, så att säga, längtat efter att spela med mindre bokstäver och låta musiken tala för sig själv, och för oss är det en slags sinnlig jakt efter innebörden av uttrycket ”i det lilla bor det stora”. Det kommer att bli intimt, ärligt och som rubriken avslöjar, personligt”. - Oscar Magnusson

Biljettpris: 695 kr inkl serviceavgift
Längd: ca 100 minuter (ej paus)
Handikapplatser: bokas via Ticketmasters callcenter på 0771-707070 alternativt via Ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777. En ledsagare ingår fritt.

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

lördag, 7 oktober 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad