Menu

Bo Kaspers Orkester - In Concert

Stockholm

Rival
lördag, 9 december 2023 kl:16:00

I det nya formatet "Bo Kaspers Orkester - In Concert” intar Nordens största liveband i höst Hotel Rival i huvudstadens hjärta. En föreställning som spänner brett över deras succefyllda i dag drygt 30-åriga karriär.

Sedan starten i början av 1990-talet har Bo Kaspers Orkester ständigt gång på gång lyckats återuppfinna sig själva. Det är svårt att komma på något svenskt band som struntat lika mycket i genregränser, som är så mångsidiga. Bandet vet hur man i såväl text som musik blandar det lätta med det lite tyngre, det poetiska med det mer rättframma. Med ständig lekfullhet har gruppen vandrat mellan jazz, funk, pop, visa och soul, med en precision som förfört inte bara på hemmaplan. Även i Norge, Danmark och Finland har gruppen länge sålt ut krogscener, konserthus och avslutat festivaler med livsglad allsång. En miljon sålda album och fem listettor på den svenska albumlistan är andra bevis på uppskattningen. Senast i slutet av 2022 sågs bandet i spännande musikmöten i Sveriges Televisions ”På spåret”, följt av en hyllad julplatta och en utsåld julturne med 16-mannaorkester.

Hösten 2017 gjorde Bo Kaspers Orkester en första helkvällsshow, ”Allt ljus på oss” på Rondo i Göteborg, ett grepp som sedan togs vidare till Cirkus i Stockholm.

Nu tar man ett steg till, med de möjligheter som ges av att använda en fast scen under en längre tid. Under krogshowerna, men även under flertalet turneer, har gruppen och produktionsbolaget Lifeline Entertainment satsat på ambitiösa scen- och ljusproduktioner.

På Rival vid Mariatorget i Stockholm spetsas detta för att ytterligare lyfta klassiker, tolkningar och nyskrivet med ett band som inte sällan kallas ”Sveriges bästa liveband” och av Jan Gradvall i Dagens industri häromåret beskrevs: ”soul i världsklass”.

Bo Kaspers Orkester In Concert har premiär på Hotel Rival i oktober 2023.

Små och stora under är att vänta.

- - -

Konsertens längd är cirka 2 timmar (ej paus).

Handikapplatser bokas via Ticketmasters callcenter på 0771-707070 alternativt via Ticketmasters tillgänglighetslinje 0776-707777. En ledsagare ingår fritt.

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!



Bo Kaspers Orkester - In Concert
2024-04-12 19:30:00
Borås, Åhaga



Bo Kaspers Orkester - In Concert
2024-04-20 20:00:00
Blandat, FALUN, Magasinet

Datum / Tid

lördag, 9 december 2023 kl: 16:00

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad