Menu

Paradrätten Live

Stockholm

Rival
onsdag, 6 september 2023 kl:19:30

Paradrätten Live

Komikerna Sofia Dalen och Kalle Möller har underhållit hundratusentals tittare med ”Paradrätten” på Youtube och nu är de äntligen aktuella igen med ”Paradrätten Live” på Rival i Stockholm! Showen bjuder på en upplevelse utöver det vanliga med matlagning, dans och roliga samtal tillsammans med nya gäster varje kväll. ”Paradrätten Live” hade premiär i februari 2023 och spelas återigen på Rival den 6-9 september!

I en helt unik publikupplevelse flyttar programmet ut från Youtube och upp på scen igen för att under fyra nya exklusiva kvällar på Rival framföra Paradrätten Live. På scen står en köksö med matvaror och precis som i programmet bjuder Sofia och Kalle intressanta gäster och publiken på ett riktigt matlagnings-inferno med dans, samtidsanalyser, hobby-filosofier och stora portioner med humor.

– Paradrätten Live bjuder på allt du känner igen med Paradrätten från min lägenhet i Gamla Stan. Där finns Sofias retsamma ton, en köksö med matvaror, dans, filosofi, samtidsanalyser, smakupplevelser, oväntade möten, konst och skratt. Ingen kväll blir den andra lik och vi vet aldrig vad som kan hända – vi vågar utlova den magi som är unik för teaterscenen i kombination med ett helt nytt koncept som ingen tidigare sett på en scen, säger Kalle Möller.

Efter succen i februari förlängs ”Paradrätten Live” med fyra kvällar i september. Showerna gästas av David Sundin, Sussie Eriksson, Jonatan Unge och Ellen Bergström..

– Inga är gladare än vi att vi får möjligheten att göra Paradrätten Live på nytt! Vi känner oss ärade, glada, livrädda, danssugna och hungriga - både på nya möten och rätter. Vad kommer Jonatan Unge laga på scen? Kommer David Sundin brista ut i dans? Hur många gånger kommer Sussie Eriksson att skratta under föreställningen? Och hur kommer det vara att se Ellen Bergström på scen? Det ser vi så fram emot att ta reda på tillsammans med publiken, säger Sofia Dalen.

Utöver det bästa från Paradrätten som vi känner den från Youtube - med nya gäster varje gång - så kommer även dans, show och överraskningar vara en del av föreställningarna.

– I höst kommer vi presentera Paradrätten Live i nygammal förpackning. Ungefär som när ett företag byter logga. Det är liksom samma men ändå något helt nytt. Sång? Dans? Bråk? Flambera? Standup? Den som kommer till Rival får se… Vi utlovar iallafall skratt och fina möten, det är ett som är säkert, säger Sofia.

Kvällens gäst: David Sundin

Spellängd: 90 min, utan paus

Hemsida: https://www.kahlo.se/paradrattenlive

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

onsdag, 6 september 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad