Menu

Stonemountain Orchestra

Stockholm

Rival
tisdag, 10 oktober 2023 kl:19:30

Varmt välkommen till en kväll dedikerad till livemusiken
Stonemountain Orchestra bildades 2018 och har uppmärksammats för sin YouTube-succé, där de i en kamp mot klockan bearbetar låtar som tävlar i Melodifestivalen. Med ett målmedvetet momentum har de totalt publicerat 42 videor fyllda med egna karaktäristiska tolkningar.
Utöver sina egna arrangemang har bandet anlitats som ackompanjatörer till bland annat Anders Bagge, Uno Svenningsson och Sara Zacharias.
Efter att ha släppt tre egenskrivna singlar ger det otroliga 14-manna bandet äntligen ut sitt debutalbum. Efter att genom åren ha spelat på utsålda konserter, så ger de sig under Oktober månad ut till utvalda konserthus och teatrar runt om i landet. Med låtskrivaren Josef Jansson O’leary i spetsen sammanfattas kontrast, dynamik och musikalitet i ett album likt få. Ett album skrivet för att upplevas live. En kväll av egenskrivet blandat med explosiva arrangemang.
Plats på scen, Stonemountain Orchestra.
Längd ca 2 timmar inklusive paus.
Åldersgräns 13 år pga höga ljudnivåer
7 Oktober - Thor Modéen Teatern, Kungsör
8 Oktober - Hjalmar Bergmanteatern, Örebro
10 Oktober - Rival, Stockholm
21 Oktober - Konserthuset, Göteborg
27 Oktober - Jönköpings Teater

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

tisdag, 10 oktober 2023 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 240

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad