Menu

Kodjo Akolor I-landsproblem

Stockholm

Rival
måndag, 31 mars 2014 kl:18:30

Standupföreställningen I-landsproblem” är en gränsöverskridande, lustfylld och ödmjuk show om vår tids största och mest vardagliga problem. Hur många timmar har vi egentligen lagt på att försöka lista ut lösenord till alla de sajter vi är medlemmar på? Hur irriterande är det inte när batterierna i fjärrkontroll nummer tre tar slut inför fredagsmyset?

– Jag hoppas att de som går på min föreställning får en kväll där de skrattar så att de gråter men även får med sig någonting hem som är värt att begrunda och fundera över, säger Kodjo Akolor.

Kodjo Akolor får dagligen igång morgontrötta svenskar med sitt sprudlande humör och sin snabba tunga i “Morgonpasset i P3”. I december är han dessutom för tredje året i rad programledare för den direktsända folkrörelsen Musikhjälpen” och i januari leder han den stora musikgalan P3 Guld”.

I grunden är Kodjo komiker och har genom åren stått på åtskilliga standup-scener runt om i landet. Han är en av de säkraste komikerna vi har när det gäller publikkontakt och scennärvaro. Hans komik innehåller tvära kast, vilda röstförvrängningar, ödmjukhet, glimten i ögat och igenkännande situationskomik.
Konserten presenteras av Blixten & Co. Läs mer om oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.se eller gilla oss på facebook.com/blixtenco för konserttips, erbjudanden och tävlingar.

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

måndag, 31 mars 2014 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

295kr - 395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad