Menu

Özz Nûjen - Statsminister

Stockholm

Rival
fredag, 11 april 2014 kl:19:30

Statsminister Özz Nûjen
Inför valet 2014 presenterar en av Sveriges största standupkomiker en helt nyskriven föreställning. Statsminister Özz Nûjen” är en skarp standupshow som granskar makten och rör om i den politiska grytan med lika mycket humor som allvar.

Özz Nûjens förra soloföreställning Dålig stämning” hyllades av kritikerna. Den fick full pott i Göteborgs-Posten, kallades brännande politisk och brutalt rolig” av Jan Gradvall i DI Weekend och Svenska Dagbladet skrev att det är en ”modig monolog som får publiken att jubla”. När Dålig stämning” sändes på SVT i början av sommaren blev det årets mest spridda program från SVT Play.

I Statsminister Özz Nûjen” tar en av landets vassaste samtidskritiker steget fullt ut och lyfter den politiska humorn i Sverige till en ny nivå. Statsminister Özz Nûjen” har premiär den 14 mars 2014 och spelas under våren i Stockholm och Göteborg.
Längd ca 90 minBegränsat antal studerande biljetter

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

fredag, 11 april 2014 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

215kr - 395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad