Menu

Ett samtal om JÄVLA KARLAR med Andrev Walden och David Sundin

Stockholm

Rival
tisdag, 28 maj 2024 kl:19:30

JÄVLA KARLAR

Andrev Walden och David Sundin har mer gemensamt än du tror. Här möts de i ett ovanligt samtal om boken, böcker och livet. Starka bilder kan förekomma.

Boken Jävla Karlar av Andrev Walden har rönt stora framgångar, vunnit priser och ges nu ut på allt från isländska och italienska till engelska och norska. När David Sundin sent omsider och alldeles nyss kom sig för att läsa boken svallade känslorna över och följdfrågorna staplades på hög. Istället för att ta dessa frågor över en enklare fika så bokades Rival - så att just du ska kunna vara med och tjuvlyssna.

Unna dig en kulturtisdag och lyssna till ett unikt samtal om den här specifika boken och dess händelser, om livet i stort, om skrivande och därmed förenlig verksamhet. Har du läst boken och vill ha mer så är den här kvällen för dig. Och: Har du inte läst boken - gör det och kom till Rival den 28 maj.


Rullstolsbiljett bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777
Ledsagare går in gratis med egen biljett.

A?ldersgra?ns: 12

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

tisdag, 28 maj 2024 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad