Menu

Under Ytan - av Mårten Andersson

Stockholm

Rival
onsdag, 9 april 2014 kl:19:30

Singeln som ville bli stor - en standup show

För över 20 år sedan klev en gänglig, kaxig kille in genom dörrarna på ZTV. Några år senare hade han ritat om kartan över nöjeslivet i Sverige. Han hade även dragit på sig ett par anmälningar i Granskningsnämnden, tömt oräkneliga flaskor sprit, fått halva svenska folket att börja busringa, haft jättejättejättemycket sex i konstellationer som fått matematiker att gråta formler för mindre och slutligen nästan dött.
Just det, han har skrivit låtar med Sean Banan också.

Mårten Andersson har hjälpt fram en mängd av våra nutida svenska komiker med sin RAW comedy club. Någon soloturne har han dock aldrig gjort. Och när det nu är dags får vi vara med när Sveriges största rockstjärna – förlåt, ståupp-komiker – gör upp med sig själv och en gång för alla tar reda på varför inte han har villa, volvo och vovve, och 2,25 välklippta barn – det liv och den vardag han drömmer om. Det blir knivskarpa iakttagelser och skrattkramper blandat med tysk techno och primatbröl, dejtande och inre demoner. Mårten summerar sina 20 år i offentlighetens ljus. Ja, i alla fall det han minns. Och en hel del han försökt förtränga.

Mårten är redo – är du?

Mer info besök www.underytan2014.com

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

onsdag, 9 april 2014 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

215kr - 355

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad