Menu

PETRA MEDE

Stockholm

Rival
lördag, 11 oktober 2014 kl:21:45

Petra Mede återvänder äntligen till de stora humorscenerna igen efter tv-succeerna med Eurovision Song Contest och som 2013 års julvärd i SVT. I höst gästar hon den internationella humorfestivalen STAND UP FOR STOCKHOLM med sin nya komiska föreställning “Den ofrivilliga divan”:

Petra Mede slog igenom i en amatörtävling i standup 2005. Ett år senare jobbade hon heltid som komiker och sedan dess har utvecklingen och karriären gått spikrakt uppåt. 2007 utsågs hon till bästa nykomling och två år senare till årets kvinnliga komiker på Svenska Stand up-galan.

Petra Mede är känd för sin frispråkiga och vassa humor och var en både hänsynslös och populär deltagare i “Roast på Berns”, där komiker levererade sågningar av kända människor.

Hennes popularitet fortsatte att växa med medverkanden i tv-program så som “Morgonsoffan”, “Parlamentet”, “Högklackat”, “Hjälp!”, “Stockholm Live”, “Cirkus Möller” och den egna talkshowen ”Petra Mede Show”.

2009 axlade Petra Mede det prestigefulla uppdraget att leda Melodifestivalen och följde upp det med att vara värd för Guldbaggegalan två år i rad (2011 och 2012) innan hon 2013 fick det ärorika uppdraget som programledare för Eurovision Song Contest inför 170 miljoner tittare. På julafton 2013 var hon dessutom årets julvärd i SVT.

Se Petra Mede göra “Swedish smörgåsbord” i Eurovision Song Contest finalen 2013 här

Arrangör: STAND UP FOR STOCKHOLM & Blixten & Co
Mer info på www.standupforstockholm.se


Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

lördag, 11 oktober 2014 kl: 21:45

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

109kr - 355

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad