Menu

Al Pitcher - Nääämen its Al Pitcher

Stockholm

Rival
onsdag, 17 december 2014 kl:19:00

“Nääämen it’s Al Pitcher – ny turne med en av landets mest hyllade komiker

Landets största internationella komiker åker i höst ut på Sverigeturne med “Nääämen it’s Al Pitcher. Det blir en klassisk standup-show med Al Pitchers karaktäristiska enastående interaktion med publiken och kvicktänkta humor som alltid hittar något roligt i det oväntade. Nyzeeländaren har gjort en enastående kometkarriär i Sverige och under fjolårets utsålda och hyllade turne skrev recensenterna att improvisationsförmågan är briljant (Västerbottens-Kuriren), föreställningen håller världsklass! (Värmlands Folkblad) och publiken krampar i skrattsalvor” (Smålands-Posten). Den 21 oktober är det premiär för “Nääämen it’s Al Pitcher på Rival i Stockholm, därefter följer en turne med stopp i över 15 städer.

Al Pitcher hittar med blixtsnabba vändningar och spontana infall det absurda i det triviala och är en mästare på att snabbt läsa av och följa med i publikens reaktioner. I sina shower brukar nyzeeländaren också utforska det typiskt svenska som han stöter på och förundras över i sin vardag.

– Många av sakerna som ni tar för givet tycker jag är märkliga. Som de blåa påsarna ni sätter på era skor på gymmet eller på dagis. Ni blir jättearga om man inte har på dem när man går in, men om man har på sig dem när man går därifrån säger ingen ett ord, säger Al Pitcher.

Efter de utsålda och hyllade Fika tour” (2012) och Påtår tour” (2013) är det i höst dags för “Nääämen it’s Al Pitcher. Föreställningen har premiär den 21 oktober på Rival i Stockholm och besöker sedan under två månader 17 städer från Ystad i söder till Luleå i norr.

– Live-shower är det viktigaste för mig och jag älskar att göra dem för svenskar. Jag vill att varje kväll ska vara som nyårsafton, som ett stort party. Jag är inte här för att berätta om politik eller mina problem, det har vi tillräckligt av som det är, säger Al Pitcher.

Pressröster om Påtår tour”
Al Pitchers humor håller världsklass!
Niclas Holmlund, Värmlands Folkblad

när trettio sekunder har gått har jag redan skrattat högt tre gånger
Martin Johansson, Östersunds-Posten

får folk att vrida sig av skratt.
Karin Kämsby, Ljusnan

publiken krampar i skrattsalvor och jag kapitulerar totalt
Janna Li Holmberg, Smålandsposten

Improvisationsförmågan är briljant
Nancy Bladfält, Västerbottens-Kuriren

Från att han äntrade scenen med sitt karaktäristiska tjeeeena till att han klev av skrattade publiken. Inte minst undertecknad som skrattade så tårarna rann.
Jonas Larsson, Skövde Nyheter

Sällan har en komiker visat upp en sådan naturlig förmåga att fånga publikens reaktioner
Henrik Svensson, Karlshamns Allehanda

en skrattfest av tårsprutande, hästgnäggande dimensioner
Emil Sandgren, Ystads Allehanda

Längd 40min x 2 med paus
OBS! Denna föreställning är på engelska

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

onsdag, 17 december 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

215kr - 380

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad