Menu

AL MURRAY

Stockholm

Rival
måndag, 13 april 2015 kl:20:00

I april 2015 kommer Al Murray till Sverige. Den mångfaldigt prisbelönte komikern har flera gånger hamnat högt på listor över Storbritanniens roligaste personer någonsin och hans parodikaraktär, den fördomsfulla The Pub Landlord, är oerhört populär i hemlandet. I höst fyller karaktären 20 år och det firas med liveshowen One Man, One Guvnor – 20 Years at the Lager Top” som just nu är ute på en nästan 100 spelningar lång turné i Storbritannien innan den anländer till Rival i Stockholm den 13 april 2015. Biljetterna släpps torsdag den 27 november.

Al Murrays meritlista är gigantisk. Han har gett ut sju av sina liveshower på dvd, skrivit fyra böcker och under sina 20 år på standup-scenen varit ute på mängder av landsomfattande turnéer. På världens största humorfestival Edinburgh Festival Fringe har han nominerats till utmärkelsen Perrier Comedy Awards fyra gånger och vunnit en gång.

Al Murray är också väldigt populär som programledare för åtskilliga radio- och tv-shower och har belönats med en British Comedy Award för sin show Al Murray’s Happy Hour”, som även nominerats till en National Television Award. Han har också medverkat i mängder av andra tv-program och tv-serier och nominerats till en Laurence Olivier Award för sin roll i “My Gaff, My Rules”.

Hans älskade karaktär The Pub Landlord är en parodi på en öldrickande och fördomsfull pubägare som ogillar allt som inte är tillräckligt brittiskt. Karaktären är omåttligt populär i Storbritannien och har de senaste åren även sålt ut arenor i hela världen.

Pressröster om Al Murray
den roligaste livekomedishowen det här årtiondet, möjligen även århundradet
/The Observer

“en nationalskatt”
/The Daily Telegraph

jag skrattade så mycket att öl kom ut ur näsan på mig
/The Sunday Times

“Al Murray har blivit en äkta brittisk institution”
/The Independent

“Murrays interaktion med publiken fortsätter att vara ett av komedivärldens underverk”
/The Times

Mer info om föreställningen finns på www.blixten.se

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

måndag, 13 april 2015 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

380kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad