kl: 19:30

Jesper Rönndahls Bildbevis

RivalDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Hans skruvade syn på verkligheten är tillbaka - och den här gången har han bildbevis!

Äntligen gläntar Jeppe på dörren till sin (kanske lite för) privata samling av de absolut roligaste bilder han tagit och/eller är med i. En asiatisk Staffan Ling, vinballonger, en borg med bulgurförsvar, marockanska massagebord, Galileos Fleshlight(tm), världens töntigaste brandkår, en ukrainsk gogodansare, estländska pudlar, puttade palmer och mustaschgubben med ingenting på underkroppen är bara början av allt som hinns med.

Sydsvenskan såg provföreställningen i augusti, och skrev saker som briljanta funderingar, smart och roligt, skrattkrampinslag och Tempot är högt och Rönndahl ingenting annat än riktigt rolig

Förra turnén Hej framtiden gick för utsålda salonger runtom i landet, och sändes också i SVT på självaste nyårsdagen. Men om han då blickade framåt, så synar han nu vad som redan hänt - och förevigats!

Om Jesper:
En av landets mest produktiva TV-, radio- och ståuppkomiker. Gör det prisbelönta (bl.a. Årets underhållning och Årets folkbildare) vetenskapsprogrammet Institutet i P3, nominerad till Årets manliga komiker 2014, vinnare av På spåret 2015.

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-05-29 19:30


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Mariatorget 3


Fler tillfällen:Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook