Menu

Nashville Country Night med Caroline Larsson & Music City Band

Stockholm

Rival
onsdag, 28 oktober 2015 kl:19:30

Nashville Country Night
Årets Countryhändelse! Med Caroline Larsson & Music city band
Med hits av Dolly Parton, Rascal Flatts, Johnny Cash, Dixie Chicks Taylor Swift, Elvis och många fler.

Följ med på en oförglömlig resa genom countrymusiken. Ta del av tidernas största countryhits från de största artisterna och upplev morgondagens sound direkt hämtat från The Music City ­ Nashville, Tennessee.

Den här turnén och fyllt teatrar och konserthus i hela Sverige i över ett års tid . Nu med delvis nytt material! Tillsammans med musiker som handplockats från Sverige och Nashville just för det här unika tillfället kommer Nashville Country Night att bli en oförglömlig upplevelse du helt enkelt inte får missa!

Ta på dig cowboyhatten och putsa bootsen, för nu blir det åka av.

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

onsdag, 28 oktober 2015 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

390kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad