Menu

Russell Howard

Stockholm

Rival
onsdag, 7 juni 2017 kl:19:30

Russell Howard som är en av Storbritanniens största komedistjärnor har redan nu – ett och ett halvt år i förväg – bokat in uppträdanden i 30 städer runt om i världen 2017. Turnén kommer att pågå från februari till juli. Den 7 juni uppträder han på Rival i Stockholm och den 9 juni på Lorensbergsteatern i Göteborg. Det är första gången Russell Howard kommer till Sverige, och turnén heter förstås ”Round the World”.
”Round the world”-turnén inleds på Irland och avslutas i Australien. Däremellan ger Howard bland annat föreställningar tio kvällar i rad på Royal Albert Hall i London.
På hemma plan är Russell Howard inte bara känd från live-scenen utan även som programledare i både radio och TV. Tionde säsongen av hans succéserie ”Good News” hade premiär på BBC2 i slutet av oktober
Alla avsnitten läggs ut på YouTube på Russell Howard’s Good News för oss som bor utanför Storbritannien.

Lokal: Rival

Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

onsdag, 7 juni 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

385

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad