Menu

Al Pitcher - How Swede am I?

Stockholm

Rival
fredag, 15 april 2016 kl:19:30

Al Pitcher är den hyllade komikern från Nya Zeeland som till svenskarnas förtjusning för sex år sedan tog sitt pick och pack och lämnade hemlandet för ett nytt liv i allas vårt landet mellanmjölk; Sverige.
Om denna omstörtande förvandling från Hobbit till Svensson på gott och ont handlar hans nya, storslagna och svårt humoristiska show om! Sättet han beskriver, bevittnar och delger detta utifrånperspektiv om våra vanor, traditioner och sätt att vara lär både förfasa och förtjusa men framförallt få er att skratta..!

Showen är ett potpourri av best of scener från komikerns succéeturnéer Fika, Påtår och Nääämen its Al Pitcher och helt nyskrivet material.

Föreställningen kommer att filmatiseras för Tv-sändning!

Längd: ca 90min ej paus
Föreställningen är på engelska
Arrangör: www.lifeline.se

Rullstolsplatser bokas via Ticnets Callcenter 0771 70 70 70


Den 1 september 2003 öppnade Hotel Rival efter en omfattande totalrenovering. Ett litet privatägt hotell på Mariatorget i Stockholm med 99 rum, en bistro med en bar, en cocktailbar i art deco stil, ett café, en salong med 700 platser. Hårdvara i all ära, men det är våra medarbetare som varje dag, kväll och natt står för det som Rival vill vara. En varm, trevlig och personlig plats för människor att mötas på. Vår ägare, Benny Andersson, har tillsammans med oss skapat ett hotell och en mötesplats som vi själva gärna besöker och bor på!

Datum / Tid

fredag, 15 april 2016 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Rival

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

215kr - 375kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad