Menu

Stephen Simmonds Winter Soul

Stockholm

Rotundan/Operakällaren
torsdag, 3 december 2015 kl:19:00

Succén från förra julen är tillbaka med en ny julmiddagsföreställning med rötterna i soulmusiken. På Winter Soul blandas klassiker med Stephens fantastiska katalog av låtar. Här finns även julsångerna alla älskar, förpackade i en soulkostym som likt julglöggen värmer och skapar den rätta atmosfären. Stephen Simmonds är Sveriges budbärare av soul på samma sätt som John Legend, Marvin Gaye eller Bruno Mars. Under kvällen kommer Stephen Simmonds ta med gästerna på en julkantad resa av soul och R&B som får hela Operahuset att gunga. En upplevelse och inramning som inte står att finna någon annanstans i Stockholm.
2015 genomförs Winter Soul på Rotundan, en av Operans ytor, belägen ovanpå Café Opera med entré uppför stentrappan bredvid Operakällaren. Rotundan tar 300 sittande gäster och är en unik lokal med stora glaspartier mot Kungsträdgården. En magisk plats som gjord för en soulig kväll.
Biljetter
Pris 1.495:- per person inkl moms. I detta ingår en trerätters julmiddag signerad Operakällaren, ett välkomnande glas av Operakällarens Champagne, kaffe, showavgift och garderob.
 

Lokal: Rotundan/Operakällaren

Datum / Tid

torsdag, 3 december 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Rotundan/Operakällaren

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1540

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad