Menu

P-Floyd / Coming Back To Life Tour 2021

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
fredag, 10 december 2021 kl:19:00

P-Floyd gör stor turné i Sverige, Danmark och Finland


Det svenska Pink Floyd-hyllningsbandet P-Floyd kommer senare i år att göra en stor turné med inte mindre än 12 spelningar i Sverige, Danmark och Finland.


Livet är som en flod som aldrig tar slut. Som alltid rör sig. Livet skiftar och vi följer med. Pink Floyds suggestiva och illustrativa musik blir här en kuliss av toner och stämningar som för lyssnaren genom livets pågående lunk till avgrundens mörker och tillbaka till ljuset och livet. Missa inte tillfället att förföras och hänföras av böljande, svepande hypnotiskt ljus, tidlös musik och en produktion i världsklass. Vi vet att ni har längtat. Det har vi med.


P-Floyd bildades 1993 av kapellmästaren & gitarristen Jan Stumsner. Sedan 1998 har bandet varje sommar lockat tusentals floydianer från hela Sverige till en lada i byn Skog utanför Falun. De senaste fyra åren har bandet även gjort konserthusturnéer i Sverige och bland annat satt upp sin egen version av The Wall.


Under turnén 2004 spelade bandet in live-cd:n ”Floydian waves”. I augusti 2006 gjorde bandet total succé inför mer än 8 000 i Dalhalla – en av världens mäktigaste och vackraste utomhusscener, byggd i botten av ett gigantiskt kalkbrott. Konserten – en totalupplevelse med symfoniorkester, flygplan, skådespelare, ljus, laser och pyroteknik – filmades av Sveriges Television och i början av 2007 visades en 1,5 timme lång dokumentär om P-Floyd som sågs av 270 000 tittare. Konserten i Dalhalla resulterade även i en live-dvd. Storslaget, imponerande och proffsigt är några av superlativen från tidigare konserter. En av orsakerna till den stora framgången är att P-Floyd vågar bryta mönstret och inte bli en karbonkopia av originalet. Inte bara på det musikaliska planet, utan även när det gäller presentationen av den floydianska känslan.


Biljetter till samtliga spelningar släpps 5 februari 2021 på www.triffidanddanger.se


**Vi gillar säkra och trygga evenemang!** Därför ber vi dig observera att du kommer att behöva visa ***vaccinationsbevis*** för att komma in på detta evenemang.
***Vaccinationsbevis*** gäller efter regeringens beslut för alla inomhusevenemang med mer än 100 besökare från **1 dec**. För att säkert delta på evenemanget så ordnar du enkelt vaccinationsbevis via www.covidbevis.se Vaccinationsbevis gäller för alla besökare över 18 år. ***Du kommer att behöva visa din biljett, vaccinationsbevis och legitimation för att komma in på evenemanget***.


**Välkommen!**


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

fredag, 10 december 2021 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

550

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad