Menu

William DuVall

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 21 maj 2022 kl:19:30

Senast vi såg William DuVall var på Gröna Lund tillsammans med Alice In Chains. Högaktuell med sitt första soloalbum ”One Alone” som släpptes förra veckan åker han på turné i vår med ett stopp i Sverige och den 21 maj 2022 ser vi honom på Södra Teatern i Stockholm!


Biljetter finns ute nu!


Få artister har haft en karriär med lika bred musikalisk mångfald som William DuVall och har under sin långa karriär hunnit spela i sex olika band. Bland annat legendariska hardcorebandet Neon Christ som han var med och grundade som tonåring på 80-talet, till supergruppen Giraffe Tongue Orchestra med medlemmar från Mastodon, The Dillinger Escape Plan, The Mars Volta och Zappa Plays Zappa, och inte minst, Alice In Chains.


2006 tog DuVall över som sångare och gitarrist i Alice In Chains, grungebandet från Seattle som räknas till ”the big four” tillsammans med Nirvana, Pearl Jam och Soundgarden. Bandet har sålt över 30 miljoner skivor världen över och blivit nominerade till 11 Grammy Awards.


Under över 35 år har William DuVall skapat en unik plats för sig i musikvärlden. Missa inte när han spelar i Stockholm den 21 maj 2022!


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid


lördag, 21 maj 2022 kl:19:30

Plats

Stockholm
Södra Teaterns Stora Scen
Mosebacke Torg 1-3


Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad