Menu

Pernilla Andersson - Vintersånger från Garbo

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
torsdag, 15 december 2022 kl:19:30

Jultraditionen fortsätter! Pernilla Andersson spelar hyllade albumet ”Vintersånger från Garbo”. Det väntas stämningsfull och hjärtskärande musik, stilfullt komponerat med komplett band.
”Vintersånger från Garbo”, både album och turné blev en omedelbar succé som numera återkommer varje år. Förutom låtarna från albumet varvar Pernilla med sin uppväxts julpärlor av Cornelis och Yngve Stoor, och berättar mellan låtarna om allt från att förlora människor man älskar till den där nyårsaftonen då 80-talets ”It-pryl”, Fonduegrytan, satte eld på hela middagsbordet.
-En riktigt bra kväll har publiken både skrattat, gråtit och fått med sig en känsla av att det var en stund bara för oss som var där, säger Pernilla om julkonserten.
"Hjärtskärande vackert, om livets smärtpunkter och glädjestunder" Kristianstadsbladet
"Pernilla Andersson sjunger förkrossande om julen" – Aftonbladet ++++
"Pernilla Anderssons julskiva är ambitiös, varierad och distinkt" – GP ++++
DN: ++++
Uppsala Nya Tidning: ++++
Västerbottens-kuriren: ++++

Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

torsdag, 15 december 2022 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad