Menu

Christina Gustafsson

Stockholm

S:ta Clara Bierhaus
lördag, 14 oktober 2017 kl:14:00

Christina Gustafsson
Är född i Värmskog i Värmland,. Hon studerade 1994 - 96 vid New York School of Music och 1996 - 99 på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm. Christina är etablerad på den svenska jazzscenen och en av våra mest hyllade jazzsångerskor.
Hon har under åren fått stor uppmärksamhet som låtskrivare och 2007 fick Christina SKAP stipendium och 2012 tilldelades hon Anita O’Day-priset. Hon har släppt 3 kritikerrosade album, Moments Free, My Move och The Law Of The Lady

Calle Rasmusson
är trummis, kompositör och arrangör.
Han har varit aktiv på den svenska jazzscenen sedan milleniumskiftet och är flitigt anlitat som arrangör av artister och orkestrar både i Sverige och internationellt. Även aktuell med debutalbumet One som släpps i september (Prophone/Naxos). Han har även producerat och skrivit arrangemang på Christinas senaste CD The law of the lady

Adam Forkelid
är en av landets mest framstående jazzpianister. Han har flera egna projekt, de mest uppmärksammade trion Lekverk och kvartetten PACE.
Han spelar även med musiker som Peter Asplund, Magnus Öström, Georg Riedel, Joakim Milder, Karin Hammar och Jan Allan, och är fast medlem i bl a Hanna Elmquist band, Örjan Hulténs Orion och Norrbotten Big Band.

Datum / Tid

lördag, 14 oktober 2017 kl: 14:00

Plats

Stockholm, S:ta Clara Bierhaus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

100kr - 200kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad