Menu

Jämnmod - En Kväll Med David Väyrynen Och Sara Granér

Stockholm

Scalateatern Stockholm
lördag, 10 mars 2018 kl:19:00

Serietecknaren Sara Granér och poeten David Väyrynen låter sina skildringar av samhället mötas i en föreställning under parollen jämnmod.
Här kommer Sara Granér tillsammans med musikern Brita Björs tonsätta sin senaste bok “Blixt från oklar himmel”, och David Väyrynen kommer framföra sina bejublade texter från debutboken “Marken”.
Poeten David Väyrynens framgångar med sin debut “Marken” har blivit något av en sensation. Diktsamlingen, som handlar om Malmfälten och skildrar regionens särskilda mentalitet, har rönt stor uppmärksamhet och blivit både hyllad av kritiker och en stor publik. Boken är nu inne på fjärde tryckningen och hans predikande läsningar har dragit fulla hus över hela landet.
Sara Granér är idag en av landets mest välkända satiriker och konstnärer. Hon debuterade 2008 med “Det är bara lite AIDS” och har sedan dess publicerat ytterligare fyra hyllade böcker. Man har kunnat läsa hennes serier i tidningar som Galago, Aftonbladet, ETC och Dagens Nyheter. Hon har medverkat i utställningar i Rom och Tokyo och haft separatutställningar på bland annat Kulturhuset i Stockholm och Dunkers Kulturhus.
Väyrynen är nominerad både till Borås Tidnings debutantpris och Katapultpriset. Granér har bland annat prisats med Expressens kulturpris, Adamssonstatyetten och EWK-priset.
Arr: Teg Publishing

Lokal: Scalateatern Stockholm

Datum / Tid

lördag, 10 mars 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Scalateatern Stockholm

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

90 - 180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad