Menu

Doug Seegers

Stockholm

Scalateatern
måndag, 6 mars 2017 kl:19:00

Snipp, snapp snut, så var sagan… inte alls slut!
Det har snart gått 3 år sedan Doug Seegers första möte med det svenska folket, tack vare det omåttligt populära "Jills Veranda". Det möte som skulle visa sig bli livsomvälvande och göra Doug till en av vår tids mest folkkära artister. Succén blev ett faktum och det skulle visa sig bara vara början.
Under de gångna tre åren har Doug hunnit med över 200 konserter och 4 album och sommaren 2016 utsågs han till Sveriges flitigaste artist av nyhetsbyrån TT.

Det finns något som är särskilt anmärkningsvärt i Dougs karriär, förutom den uppenbara solskenshistorien – att gå från en hemlös gatumusikant, till att bli stjärna på andra sidan jorden, närmare 738 mil hemifrån, över en natt.
Nämligen Dougs förmåga att leta sig in i hem och hjärta, och stanna där.
Doug Seegers ömsesidiga kärlek och tacksamhet för sin dedikerade och trogna publik är något som sällan skådats, och det är också tack vare det oändliga stöd som visas – som vi nu kan fortsätta detta äventyr tillsammans.

Och här, i det tredje kapitlet av Doug Seegers fantastiska saga, presenterar vi den allra första turnén för år 2017. Doug och bandet tar sikte på Stockholm, Sveriges norra delar och Finland.

Biljetter släpps måndagen den 30/1.

Lokal: Scalateatern

Datum / Tid

måndag, 6 mars 2017 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Scalateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad