Menu

Scenkväll Med Luuk Och Daniel Hallberg

Stockholm

Scalateatern
torsdag, 22 februari 2018 kl:19:30

Våren 2018 arrangeras "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg". Under fyra kvällar intervjuas kända gäster på scen av Kristian Luuk med komikern och Instagram-fenomenet Daniel Hallberg som både sidekick och husband. "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg" är en underhållande talkshow som ges live på Scalateatern, utan filmkameror och som därmed är helt exklusiv för publiken i salongen.
Kristian Luuk ledde 16 säsonger av “Sen kväll med Luuk" på TV4 mellan 1996 och 2004 och utsågs under den här tiden till “Årets manliga tv-personlighet" sex gånger. Nu tar han steget upp på Scalateaterns scen med talkshowen "Scenkväll med Luuk & Daniel Hallberg". Under fyra kvällar kommer han intervjua några av Sveriges mest intressanta personer.
 – Jag älskar ju att intervjua människor! Och nu får jag äntligen chansen att göra det på en teaterscen. Och som bonus har jag Sveriges kanske just nu roligaste man som side kick och husband vid min sida. Kan bli hur bra som helst, säger Kristian Luuk.
Kristians högra hand på scen är komikern och medieprofilen Daniel Hallberg. Han har på kort tid slagit igenom med sina humoristiska filmer på Instagram, ett omtalat gästuppträdande i “Idol” 2017 och inte minst rollen som dryg pr-strateg i Ruben Östlunds prisbelönta film "The Square".
– Tanken är att Kristian gör intervjuerna och jag gör allt runt omkring: sketcher, frågor på stan, spelar musik, sjunger och är side kick under intervjuerna. Jag har alltid älskat talkshows och följt dom amerikanska formaten sedan jag var liten, så det känns overkligt kul att få vara med och skapa en, säger Daniel Hallberg.

Lokal: Scalateatern Stockholm

Datum / Tid

torsdag, 22 februari 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Scalateatern

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

320 - 490

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad