Menu

Samkväm – Slumpad Underhållning Med Fredrik Lindström

Stockholm

Scalateatern
onsdag, 21 februari 2018 kl:19:00

Efter höstens “Samkvämssuccé” är det nu klart att Fredrik Lindström återvänder till Scalateatern på onsdagar i vår, med start 31 januari. "Samkväm - slumpad underhållning med Fredrik Lindström" blev ett mycket uppskattat format där varje kväll under hösten var unik med en blandning av standup, populärvetenskap och högläsning.
 
Fredrik Lindström ligger bakom flera av de mest hyllade och största publiksuccéer på scen de senaste åren, bland annat soloföreställningen "Svenskar är också människor!" och showerna "Ljust & Fräscht" och "Ägd" som han gjorde tillsammans med Henrik Schyffert.
 
Nu är komikern och språkvetaren tillbaka med den nya, mångfacetterade föreställningen "Samkväm" där ingen kväll är den andra lik och där till och med temat varierar från kväll till kväll. Temat slumpas nämligen fram genom ett hjul på scen som Fredrik snurrar och ibland även tar publiken till hjälp.
 
– Det här är en föreställning som skippar genrebeteckningarna. Jag blandar standup, populärvetenskap, högläsning och trams. Det blir lite olika varje kväll, beroende på vilka teman som snurras fram, berättar Fredrik Lindström.
 
Tillsammans kommer publiken och Fredrik Lindström ha ett underhållande och intressant samkväm utan fasta ramar. Ett upplägg som tilltalar honom och som han genomfört tidigare.
 
– Det är lite avspänt och brukar ge en skön publikkontakt. I och med att man inte har ett manus att följa så kan man inte heller göra fel. Dessutom blir det spännande för mig också, jag vet inte riktigt vad som kommer att hända, säger Fredrik Lindström.

Lokal: Scalateatern Stockholm

Datum / Tid

onsdag, 21 februari 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Scalateatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

320

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad