Menu

Owe Thörnqvist – Boogieman 89:e Ronden

Stockholm

Scalateatern
tisdag, 15 maj 2018 kl:19:00

Owe Thörnqvist med The Mad Men Band plus blås.

OWE THÖRNQVIST – BOOGIEMAN 89:e RONDEN

”Unik publikkontakt” (SvD)
”Jösses vilken showman” (AB)
”En av våra största entertainers någonsin” (BAR)
”Snillrik”, ”Tidlös”, ”Outslitlig”, ”Fullblodsproffs”…. ”Han fick hela huset att gunga.” (NSD)

Ovanstående citat kommer från recensioner av Owe Thörnqvists utsålda succéföreställning ”Mr Boogieman är tillbaka” 2012 på Scalateatern.

Nu är Sveriges förste och främste rockpionjär och ordkonstnär, estradör och publikdomptör OWE THÖRNQVIST tillbaka på Scalas klassiska scen för två unika konserter. 89 år evigt ung är Owe ute på nya äventyr med glimt i ögat och bett i munspel. Klassiker som Varmkorv boogie, Dagny och Svartbäckens ros varvas med nya hits som Boogieman blues och en del helt nytt material som här framförs för första gången.
Bilder och filmklipp lägger grunden till Mr Boogieman Thörnqvists berättande som kilar från gamla uppsalahistorier till burleska fräckheter, från improviserade ordvitsar till bitska kommentarer om vår samtid.

Owe kompas av The Mad Men Band som, förstärkt med tre blåsmusiker, med tveklös stämsång, skarpa svidar, stampande klackar och kompromisslöst sväng sätter sound, stil och attityd som gör Owe original rättvisa. Bandet gjorde en bejublad 60-talsjulshow på Scala 2017, har kompat storheter som Svenne och Lotta, Lill-Babs, Claes-Göran Hederström och Svante Thuresson och är aktuella med youtubeserien ”The Sixties”.

…radioskvalare och melodifestivalare, rotmosrockare och Ingemar Johansson-smockare, spansk pirat och stand-up-prat, gynnare och gymmare...

Datum / Tid

tisdag, 15 maj 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Scalateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

425 - 530

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad