Menu

Kvinnan I Svart

Stockholm

Scalateatern
onsdag, 6 februari 2019 kl:19:00

The Woman in Black har gått för fulla hus på Broadway i New York och West End i London i 30 år och hittills gett 7 miljoner besökare kalla kårar. Nu kommer hon äntligen hit för skrämma livet ur dig också.

Föreställningen är baserad på Susan Hills hyllade skräcknovell ”The woman in black” och Stephen Mallatratts bearbetning för scen.

I rollerna ser vi folkkära Claes Månsson och en av Grotescos skådespelare, Rikard Ulvshammar. För regi och svensk bearbetning står Linda Hedberg.

Missa inte denna skräckupplevelse, som garanterat kommer få blodet att isa sig!

– Jag åkte till London och tittade på pjäsen och blev helförtjust, berättar Claes Månsson. Jag fick också tillfälle att träffa skådespelarna som berättade att det här var en av dom roligaste pjäser han spelat i, så förväntningarna är skyhöga.

– Jag tänker att det är lite likt humor på så sätt att det gäller att tajmingen är rätt, säger Rikard Ulvshammar. Fast när det i humor handlar om att skämtet ska komma på rätt ställe så handlar det här om att skrämseleffekten tajmas rätt. Det ska bli roligt att få vara med och skrämmas lite.

Röster om “The Woman in Black”

”Guaranteed to chill the blood” /Evening Standard

”A real thrill of horror” /Sunday Times

”A masterpiece” /The Guardian

Datum / Tid

onsdag, 6 februari 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Scalateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

310 - 590

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad