Menu

Mänskligheten - Föreställningen Om Oss Själva

Stockholm

Scalateatern
fredag, 8 februari 2019 kl:20:00

Tio år efter den kritikerrosade publiksuccén ”Svenskar är också människor!” är Fredrik Lindström tillbaka med en ny soloföreställning. I ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” tar komikern, författaren och “På spåret”-domaren oss med på en visuell föreställning om modernt mänskligt beteende. Han dissekerar myten om svenskar som förnuftiga och självständiga och förklarar varför Gud idag har ungefär samma status som en it-tekniker.

“Mänskligheten – Föreställningen om oss själva” har premiär 24 januari på Scalateatern.

Fredrik Lindström ligger bakom flera av de senaste årens mest hyllade och största publiksuccéer på scen. Utöver soloföreställningen ”Svenskar är också människor!” har han turnerat land och rike runt med Henrik Schyffert och showerna ”Ljust & Fräscht” och ”Ägd”, som tillsammans sågs av närmare 400 000 personer. Nu är den mångfaldigt prisbelönta komikern och författaren Fredrik Lindström tillbaka med humorföreställningen ”Mänskligheten – Föreställningen om oss själva”.

Med underhållande statistik, fakta, visuella hjälpmedel och underfundig humor berättar Fredrik Lindström om den moderna människans livsåskådning och beteenden. Hur förnuftiga och självständiga är vi egentligen? Har vi verkligen övergett tron på Gud eller har den bara anpassats till vår tids individualism?

Datum / Tid

fredag, 8 februari 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Scalateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320 - 530

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad