kl: 19:00

Framgång Med Annika R Malmberg

ScalateaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Uppskattad soloföreställning om hur du kan skapa bättre relationer med alla som inte är som du.

Mötet med andra människor kan ibland vara en utmaning, särskilt med de som inte är som du. Att ändå få mötet att bli framgångsrikt handlar många gånger om att våga utmana sig själv att pröva nya sätt att mötas på. Välkommen till en spännande och minst sagt ögonöppnande föreställning.

Annika R Malmberg är föreläsaren och författaren som gjort succé med sina roliga och träffsäkra tolkningar av de fyra personlighetstyperna Eldröd, Havsblå, Solgul och Skogsgrön. Få kan på ett så målande och underhållande sätt beskriva hur olika vi människor kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med varandra. Både hemma och på jobbet.

Det vanligaste felet i en relation är att vi utgår ifrån oss själva. Vi tolkar andras agerande utifrån en norm om hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Inget kunde vara mer fel. Det är först när vi inser att vi kan ha olika önskelistor och ändå tillhöra samma familj eller vara ett par, som vi kan få riktigt bra relationer att växa fram, säger Annika R Malmberg.

Ta med era arbetskamrater, familj och vänner till en kväll där ni kommer att få skratta åt er själva och era tillkortakommanden, men där ni också får en större förståelse för era olikheter och drivkrafter. Ni kommer garanterat se världen med helt nya ögon efteråt.

Föreställningen Framgång har spelats i Stockholm och Göteborg för fullsatta hus och varit på en Sverigeturné. Den 8 maj kommer showen tillbaka till Stockholm. I höstas släpptes Annikas fjärde bok: Make it work – en guide till fungerande relationer som kommer att finnas till försäljning i samband med föreställningen.

SAGT OM FÖRESTÄLLNINGEN
“Jag var som förtrollad från början till slut…fullständigt lysande”.
“Imponerande tempo och upplägg – galet lärorikt, en föreställning alla borde se”.
“Genialt! Jag gillade även de mer stillsamma reflekterande stunderna där Annika hade publiken fastnaglad med fullt fokus på henne och hennes viktiga budskap”.
“Wow, vilken föreläsningsshow, Annika har verkligen tagit konceptet till en helt ny nivå”.
“Får team och grupper till insikt om att göra skillnad och förbättra. På riktigt. En toppenkväll!

Rullstolsplats bokas via Scalateaterns kassa: 08 14 35 75 eller info@scalateatern.se.
Öppettider kassa: on 12-18, to 15-18, fre 15-1811

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-03-25 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: