kl: 13:00

Barnkammarbokens Konsert

ScalateaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Barnkammarboken fyller 30 år!
Det vill vi fira tillsammans med er! Vi är stolta över att få presentera en konsert i Barnkammarbokens tecken tillsammans med Myrra Malmberg, gäster & orkester under ledning av Peter Nordahl!

Kära favoritsånger och visor för både barn och vuxna. Välkommen till en familjeföreställning i Barnkammarbokens musikaliska universum där ni får uppleva sång, musik och rytm tillsammans.

I samband med att de välkända Barnkammarböckerna firar 30-årsjubileum påbörjar vi ett av det mest omfattande barnmusikaliska projekten i modern tid. Bakom inspelningarna av böckernas stora sångskatt står den prisbelönte pianisten och kompositören Peter Nordahl. Här ryms tidlösa tonsättningar av alltifrån klassiska barnsånger av Alice Tegnér och Lennart Hellsing, älskade sånger av Astrid Lindgren till moderna förskolelåtar om krokodiler, spindlar och spöken. Och det bästa av allt är att stora och små öron tål att höra dem om och om igen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-18 13:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Wallingatan 32-34


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook