Menu

Relations Showen

Stockholm

Scalateatern
måndag, 11 november 2019 kl:19:00

AV OCH MED ANNIKA R MALMBERG Relationsshowen – en humorföreställning om allt det där som händer mellan människor

Efter tre år med sin bejublade soloföreställning Framgång kommer nu en ny humor-föreställning med Annika R Malmberg. Och regissör för showen är ingen mindre än komikern och imitatören Rachel Mohlin. Tillsammans har de fördjupat och förnyat Annikas tidigare skapelser och iscensatt en färgsprakande föreställning som handlar om ett ämne som angår oss alla – relationer.

”Det vanligaste felet i en relation är att vi utgår ifrån oss själva” säger Annika R Malmberg. ”Vi tolkar andras agerande utifrån en norm om hur vi själva skulle ha gjort och vi ger till andra det vi själva allra helst vill ha. Det här leder till rätt komiska situationer där vi bokstavligen både springer och talar förbi varandra och krockarna låter sällan vänta på sig."

Annika R Malmberg är föreläsaren, författaren och artisten som gjort sig känd för sina roliga och färgstarka scenframträdanden där hon pricksäkert lyckas tolka alla våra olika personligheter och egenheter. Få kan som hon på ett så målande och underhållande sätt beskriva hur olika vi människor kan se på livet och hur det påverkar oss både hemma och på jobbet.

Relationsshowen är en kväll som garanterat kommer ge dig skratt, igenkänning och aha-upplevelser – oavsett om du kommer med dina närmaste vänner, din familj, din partner eller varför inte dina arbetskamrater.

Annika kommer tillsammans med er denna kväll frikostigt bjuda på sina egna erfarenheter av just relationer; tillkortakommanden, misstag men också de gånger det varit lätt och känts rätt. Med den här showen i bagaget kommer ni kunna greja det! Relationen alltså.

Välkomna!

Manus: Annika R Malmberg
Regi: Rachel Mohlin
Speltid: 2 tim inkl paus.

SAGT OM ANNIKAS TIDIGARE FÖRESTÄLLNING FRAMGÅNG Våren 2019

Annika är helt enormt bra! Vilken tajming, perfekt scennärvaro och så hisnande kul!Leila Söderholm – hälsoinspiratör och föreläsare

Blandningen mellan allvar och humor gör hennes föreställningar perfekt /Jörgen Sjöberg – ståupp komiker

En fantastik föreställning. Mycket lärorikt och berikande./Johanna och Anders Lind Bagge

En helt grym föreställning!! Vi var helt tagna av Annikas utstrålning, rapphet och styrka./Jens Bengtsson Netz – underhållare/showartist

Datum / Tid

måndag, 11 november 2019 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Scalateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

430kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad