Menu

Nära Andreas Weise

Stockholm

Scalateatern
onsdag, 13 november 2019 kl:19:30

Andreas Weise åker ut på sin första egna turné i höst!

Vinnaren av Stjärnornas Stjärna 2019 heter Andreas Weise, en modern artist med rötterna i den traditionella swing- och soulmusiken. Nyligen släpptes singeln ”My Love Runs Deep” och i höst åker han ut på sin första egna turné ”NÄRA Andreas Weise”.
Efter vinsten i Stjärnornas Stjärna så har Andreas Weise inte direkt legat på latsidan. Han har arbetat i studion med att färdigställa sin nya singel, skrivit fler låtar, gigat, varit med familjen samt fokuserat på att sänka sitt handicap på golfbanan. ”My Love Runs Deep” är första singelsläppet på länge och är en modern poplåt som är skriven av Weise själv tillsammans med låtskrivarna David Fremberg och Alexander Holmgren. För produktionen står Fredrik Sonefors (Norlie KKV, Hanna & Liamoo m.fl). Nu är det även klart att Weise beger sig ut på en omfattande höstturné. Med sig på turnén har han ett eget band.

- Det kommer bli fantastiskt att få möta min gamla, men även nya publik på min första egna turné. Jag ser fram emot att få spela nytt material och personliga favoriter samt ta chansen att dela med mig av historier och berätta om mitt liv på ett mer personligt plan. Det finns en hel del som jag aldrig någonsin pratat om tidigare. Problematiken med att hitta sig själv, men även att våga vara sig själv är något som präglat hela mitt liv, särskilt alla gånger jag inte blivit bedömd enbart utefter min talang och passion för musiken. Hur humorn fungerat som ett försvar för att inte låta alla lära känna hela Andreas Weise, utan bara den sidan som gör minst ont, avslutar Andreas.

Datum / Tid

onsdag, 13 november 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Scalateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 430kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad