Menu

Raw Late Night

Stockholm

Scalateatern
lördag, 16 november 2019 kl:23:00

Under tre sena kvällar i höst ger vi er en helt unik showupplevelse!

Första komiker går på scen klockan 23:00 och andra akten börjar 00:00 efter en 20 minuters paus i baren på Scalateatern. Det kommer vara sent med allt vad det innebär – förmodligen lite stökigare och med mer interaktion från publiken. Långt ifrån alla komiker fixar ett sånt gig men vi har valt de vi tror kommer älska utmaningen och den unika vibb som kommer att skapas.

Varmt välkomna till RAW late night!

21/9:

Özz Nûjen
En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar femton år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!

Mårten Andersson
Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammis nominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan” och ”Hybris”. Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.

Filip Andersson
Håll på med standup i sex år och är en stjärna på Stockholmsklubbarna. Det är lätt att förstå varför. Man gillar Filip samma sekund man ser honom och då har han inte ens börjat dra sina sköna betraktelser och funderingar.

Petter Bristav
Skarakomikern som inte bara synts på scener över hela landet, utan dessutom arbetat med program som Extra Extra, Roast på Berns, Sommarkrysset, Cirkus Möller och mycket mer!

Elin Almén
Förutom att vara heltidsanställd som improvisationsskådespelare är Elin även en rising star på standupscenen. Hon har hörts i P3 (bland annat som programledare för ”Vardag i P3” och sketchprogrammet ”100kg vakuum”. Hennes standup har även sänts på SVT i samband med föreställningen ”Ladies Fight” och hon är just nu aktuell med Comedy Central-serien “Flickstreck”!

19/10:

Nisse Hallberg
Kanske Sveriges hetaste ”underground-komiker” senaste åren. Men nu börjar en allt större massa upptäcka den här brutalt roliga komikern som är född till att få folk att skratta. 2015 vann Nisse utmärkelsen ”Årets Nykomling” på Svenska standupgalan med motiveringen ”En diamant av naturlig rolighet. Det senaste åren har han turnerat runt Sverige med sin föreställningar “Jag är Sjuk” och “Trött”!

Fredrik Andersson
Har skrivit manus till många av de saker miljontals svenskar skrattar åt i program som Parlamentet i TV4 eller Extra Extra, TV3. Vinnare av priset ”Årets föreställning” på den Svenska standupgalan med sin show ”Serial Joker”.

Melody Farshin
Har hållt på med standup i över tio år och synts på de flesta av landets bästa klubbar och dessutom medverkat i RAW comedy club på Kanal 5 samt Comedy Central. Empatisk, smart och kvicktänkt. Debuterade som författare 2018 med hyllade ungdomsromanen “Mizeria”!

HASSE BRONTÉN
Ex-polisen Hasse är troligtvis Sveriges gladaste komiker och har en humor som går hem hos de flesta. Han har synts i TV-produktioner som Parlamentet, Time Out, Cirkus Möller, Roast på Berns, RAW och många fler.

16/11:

Johanna Nordström
Johanna har trots sina unga ålder en stor erfarenhet av radio, att stå på scen och framför kamera samt manusskrivande. 2015 körde hon stand up för första gången och nu 2019 reser folk från alla delar av Sverige till Stockholm för att se Johanna uppträda.

Johanna Wagrell
2014 kröntes Johanna Wagrell som vinnaren av ”Amelia Comedy Queen” som arrangerades i samarbete mellan tidningen Amelia och oss på RAW. Sedan dess har karriären gått spikrakt uppåt och hon har medverkat i Tankesmedjan i P3, Parlamentet och driver en av Sveriges största poddar.

HENRIK NYBLOM
Humorgeniet som är känt från Instagram har på väldigt kort tid gjort sig ett namn inom svensk standup. Med sin unika stil och enorma energi har han fått publiken runtom i hela Sverige att gråta av skratt. En av den nya generationens stjärnor på RAW!

Ahmed Berhan
Mycket omtyckt P3-röst och en återkommande favorit på RAW! Har hörts i Morgonpasset, Tankesmedjan och synts över scener landet runt, nu senaste med turnén ”SEMST”.

Datum / Tid

lördag, 16 november 2019 kl: 23:00

Plats

Stockholm, Scalateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad