Bli Hälsoklok! – En Föreläsning Med Lovisa ”Lofsan” Sandström

ScalateaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

”Bli hälsoklok!”
Vi utsätts många gånger varje dag för budskap om hur vi ”ska” träna, äta, och leva för att må bra och hälsosamt. Men samtidigt som vi vet vad vi EGENTLIGEN behöver göra är det väldigt svårt för många av oss att faktiskt få till det. - Varför är det så?

Lovisa Sandström är en av Sveriges främsta träningsexperter och har jobbat som personlig tränare i över 15 år och i denna uppskattade föreläsning summerar hon rappt och engagerat sina erfarenheter och delar med sig av sina allra bästa råd kring hur man hittar en hälsosam livsstil som verkligen håller över tid - en hållbar livsstil helt enkelt.

Föreläsningen bygger på Lovisas nya bok ”Bli hälsoklok” och tar upp sex st olika aspekter av hälsa: rörelse, träning, kost, motivation, stress, kost och sömn. Det handlar t ex om hur mycket du egentligen måste träna om du inte rör dig i övrigt, hur du undviker det farliga stillasittandet, hur du planerar och verkligen genomför hållbar träning, och varför du bör börja där du är och inte där du vill vara. Föreläsningen levererar Lovisas bästa (och ibland hemliga!) knep, som hon framgångsrikt har använt på ett stort antal människor genom åren - du får viktiga nycklar till vad som verkligen fungerar!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-01-29 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: