Bob Hansson - Snällkaramellskväll

ScalateaternDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Bob Hansson – SnällKaramellsKväll
eller Varför människor behöver dig mer än du tror.

Det sägs att man ska vara snäll på julen. Innebär det att man slipper vara snäll resten av året? Kan man vara snäll mot andra utan att vara det mot sig själv?
Det här blir en kväll då allting kan hända, det kommer skrattas, sägas oj och wow och kanske gråtas en skvätt. Det blir roliga dikter och allvarliga skämt. Det blir skratt som fastnar i halsen för att livet ska fastna lite mindre.

Det blir en stunds meditation samt en påbyggnadskurs i konsten att umgås. Det finns folk som startar småskaliga krig för att de inte ens kan komma överens om hur man ska göra med toalocket. Dessa människor kommer varsamt tas i öronen. För allvarligt talat, det är dags nu. För guld myrra och mindre slöseri av liv. (Liv köps inte i storpack, tänk på det små barn.)

Så välkommen till en SnällKaramellsKväll, som statistiskt sett blir fantastisk, blir som vår i förskott och som en smekning på den kind som längtade efter just det.
En kväll av mindre ensamhet för dig som vill ha mer liv i livet.
En kväll för dig som tröttnat på att vänta.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-12-16 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: