Menu

Här Slutar Allmän Väg

Stockholm

Scalateatern
söndag, 26 april 2020 kl:16:00

Här slutar allmän väg
En floydiansk odyssé framförd av
P-Floyd & Marika Lagercrantz

P-Floyd anses vara ett av världens främsta konceptband och behandlar supergruppen Pink Floyds musikaliska arv som vore deras eget, aldrig rädda för förnyelse. Med varsamma och kärleksfulla händer tolkar de musiken som de älskar. Genom att ständigt utvecklas själva håller de musiken levande och vital, och med sina magnifika ljus-och ljudproduktioner utlovas en gåshudsframkallande upplevelse utöver det vanliga.

Under sina snart 25 år som band har P-Floyd spelat för utsålda konserthus i Sverige och Norden och även fyllt den mytomspunna jättearenan Dalhalla vid flera tillfällen.

Här slutar allmän väg - ett nytt äventyr med P-Floyd denna gång tillsammans med Marika Lagerkranz. Marika Lagercrantz är en väletablerad skådespelare och regissör. Hon har bl.a. nominerats till Chaplins pris för sina stridbara kvinnoroller. Och även nominerats till Guldbagge för bästa kvinnliga skådespelare i ”Drömmen om Rita” och ”Morfars resa” samt ”Lust och fägring stor”. För vilken hon även mottog en silverdelfin på filmfestivalen i Troia.

Datum / Tid

söndag, 26 april 2020 kl: 16:00

Plats

Stockholm, Scalateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad