Menu

Jon Henrik Fjällgren

Stockholm

Scalateatern
tisdag, 1 september 2020 kl:19:00

Jon Henrik Fjällgren - A Celebration to Mother Earth Den 21 maj ställer sig Jon Henrik Fjällgren på Scalateaterns scen för att ge tillbaka och hylla Moder jord.
Detta genom en sprakande och trollbindande show med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt.

Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, två album och med över 50 miljoner streams har nu Jon Henrik Fjällgren tagit ett helt nytt grepp om sitt artisteri. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga Jon Henrik närmst hjärtat och detta är något som han nu utvecklat ytterligare.
”Som same och med rötter från det colombianska indianfolket har jag alltid haft en stark förankring till naturen. För mig är Moder Jord grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna kväll”.
”Musiken jag har på gång framöver känns väldigt speciell, som att jag nu för första gången står på egna ben på riktigt."

Den 22 november släppte Jon Henrik Fjällgren senaste singeln ”The Way You Make Me Feel” där hans jojk för första gången ackompanjeras med engelska texter. Detta och otroligt mycket mer får vi äran att uppleva live när Jon Henrik intar Scalateatern.
Klimatfrågan är något som alltid legat Jon Henrik varmt om hjärtat och denna kväll vill han samla alla för att för att framföra en hyllning till moder jord.


Jon Henrik Fjällgren
2024-04-27 19:00:00
Västerås, Västerås Kongress



Jon Henrik Fjällgren
2024-04-28 19:00:00
Örebro, Conventum Kongress

Datum / Tid

tisdag, 1 september 2020 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Scalateatern

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

490kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad