Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Show Med Världens Bästa Steppdansare!

Scalateatern



Detta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Europas största steppdansfestival, Stockholm Tap Festival presenterar några av världens främsta steppdansare i denna sprakande föreställning med svängande musik och ekvilibristisk dans!
Vi har nio av de största artisterna i världen inom stepp här, och som tillsammans med ett liveband kommer att ge er en spektakulär show! Varmt välkomna till STF Professional Showcase Gala!

Video Jason Samuels Smith
Video Sarah Reich
Video Joseph & Josette Wiggan

Stepp är det första uttrycksmedlet i den afro-amerikanska kulturen som jazz, swing, funk och hip hop härstammar ifrån och det gäller både dansen och musiken. I USA har stepp officiellt status som en egen konstform, där både det en hör och det en ser är lika viktigt. Inom steppvärlden ser man ofta stepparen som en del av bandet med skorna och golvet som sitt instrument, och Miles Davis nämner i sin biografi dansaren Baby Laurence som en stor inspirationskälla.Föreställningen är en del av Stockholm Tap Festival 2020 som pågår 8-14 april, med workshops, jam's och battles. En av världens största steppfestivaler med deltagare från ca 40 länder.

Läs mer på: www.stockholmtapfestival.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-04-12 20:00


Plats/Lokal:

Adress:



Fler tillfällen: