kl: 20:00

MAFFIA COMEDY CLUB - ALLA HJÄRTANS DAG SPECIAL med Tobbe Ström m. fl

Scandic MalmenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Alla Hjärtans Dag Special På Maffia Comedy Club

Stockholmsklubben Maffia Comedy har funnits i över tio år och är en av Sveriges äldsta och största standupklubbar.

Varje vecka bjuds publiken på några av landets hetaste och bästa komiker i Sveriges snyggaste standuplokal på Scandic Malmen vid Medborgarplatsen.

Magnus Betnér, Henrik Schyffert, Petra Mede, Björn Gustafsson, Kodjo Akolor och Al Pitcher är bara några av alla komiker som uppträtt på Maffia Comedy.

Maffia Comedy Club är en helkväll från början till slut. Showen håller på i två timmar med en kort paus på 15 minuter. Efter showen fortsätter kvällen med DJ och fest på Scandic Malmen med fantastiska cocktails och drinkar.

Lyxa till kvällen med vårt alla hjärtans dags middagspaket där ni avnjuter en härlig två-rätters middag i den välrenommerade restaurangen på Scandic Malmen.

OBS! Middagsgäster måste vara på plats kl. 17:30

MATPAKET SLUTSÅLT! FÅTAL VANLIGA BILJETTER FINNS KVAR, SE NEDAN!

Meny

2 RÄTTERS ALLA HJÄRTANS DAG SPECIAL!

Vegetariskt alternativ finns.

Vänligen meddela restaurangen om
veg-matpaket, allergier osv. maila : malmen@scandichotels.com

Mer information om matpaket, allergier osv maila : malmen@scandichotels.com
För mer info besök gärna : www.maffiacomedy.se

För mer info besök gärna : www.maffiacomedy.se

Åldersgräns: 15 år

Hjärtligt Välkomna!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-14 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Götgatan 49-51


Fler tillfällen:Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Bild på Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards

Vinnarna i Antikbranschens prestigefyllda pris The Collector´s Awards är klara. Pristagarna offentliggjordes på Antikmässan under en glittrande galamiddag på torsdagskvällen 14 februari. Antikmässan äger rum på Stockholmsmässan 14-17 februari. I år firar The Collector´s Awards 10 år och som vanligt leddes galan av Pontus Silfverstolpe och Peder Lamm. Sex priser delades ut, men redan...

Bild på Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen

Möbel- och belysningsmässan Stockholm Furniture & Light Fair fortsätter att växa och stärka sin position som världens ledande mötesplats för skandinavisk design. På årets mässa som avslutades i helgen uppgick 31,5 % av besöken från utlandet. Besökarna representerade 99 länder. Intresset och engagemanget för Stockholm Design Week fortsätter också att växa, i år uppgick...

Hitta oss på Facebook