Menu

Warrior

Stockholm

Scenen Pipersgatan 4
tisdag, 16 december 2014 kl:19:00

Warrior en musikal som tar med en på en total musikupplevelse fylld med metall, hip hop och klassiskt. En berättelse om en kvinnas kamp.I hela sitt liv har Liv längtat kärlek och att någon ska se henne.

I hela sitt liv har hon hoppats att någon ska bry sig om. På riktigt. Därför låter hon andra använda hennes kropp. Därför står hon ut med våldsamheterna. Därför ursäktar hon alltihopa varenda gång!

Hon har försökt allt. Hon orkar inte längre med sig själv. Hon orkar inte vara ensam med ångesten. Hon orkar knappt vakna vissa dagar. Hon orkar inte stå emot det svarta. Hon vill heller inte vara beroende av att andra ska vilja vara med henne. Eller beroende av spriten.

Hon önskar hon kunde duga men varför skulle hon. Hon ser ingen annan utväg. Det är lika bra att hon gör slut på alltsammans. Bättre för alla. Ingen kommer ändå sakna henne. Ingen kommer bry sig. Men då har hon inte räknat med sig själv…. Ett vrål är på väg upp ur jorden. Ett vrål är på väg från hennes inre. Ett vrål som sliter sönder tid och rum. Hon slåss för sitt liv. Hon är en Warrior.

Regi: Anette Skåhlberg

Dirigent: Claudia Unda

Manus och låttexter: Anette Skåhlberg

Musik: Christian Bingmark och Claudia Unda

Filmfotograf och klippare: Anna Röd Tjernström

Mask: Therese Olsson

I rollerna: Anette Skåhlberg och Claudia Unda

Föreställningen är 90 min lång , 15 år gräns

Datum / Tid

tisdag, 16 december 2014 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Scenen Pipersgatan 4

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

170

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad