Stäng reklam
Menu

Stellagalan 2024

Stockholm

Sergel Hub
måndag, 7 oktober 2024 kl:17:15

Följ med oss på en oförglömlig kväll under Stellagalan 2024 – en hyllning till gastronomins mästare och deras insatser för en hållbar framtid!
Denna exklusiva galakväll äger rum den 7 oktober 2024 kl. 17:15 på det eleganta Sergel Hub, där du får möjlighet att inte bara uppleva en unik gemenskap i en inspirerande miljö, utan också delta i en kväll som lyfter fram och belönar Sveriges främsta kockar och matprofiler som också är kvinnor.
Stellagalan grundades med syftet att uppmärksamma och hedra kvinnor inom den svenska gastronomin, som alltför länge har varit underrepresenterade. Under kvällen kommer vi att dela ut prestigefyllda priser i flera kategorier, inklusive Årets Stellakock och Årets Hederspris, samtidigt som vi firar de som bidrar till en mer inkluderande och hållbar matvärld.
Förutom prisutdelningen kommer gästerna att njuta av en utsökt middag. Oavsett om du vill knyta nya kontakter, återuppta gamla vänskaper eller helt enkelt fördjupa dig i en kväll av kulinarisk excellens, är denna galakväll ett tillfälle du inte vill missa. 
Markera datumet i din kalender, klä dig i din bästa galastass och förbered dig på en kväll fylld av skratt, delikata smaker och minnen som varar livet ut. Missa inte chansen att vara en del av denna inspirerande och betydelsefulla händelse – säkra dina biljetter redan idag!

Datum / Tid

måndag, 7 oktober 2024 kl: 17:15

Plats

Stockholm, Sergel Hub

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1375

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad