Menu

Smash - Post Malone, Lil Pump, Cherrie

Stockholm

Sjöhistoriska Museet
tisdag, 14 augusti 2018 kl:16:00

Post Malone, Lil Pump och Cherrie gör alla egna konserter på Sjöhistoriska den 14 aug. Festen kallas Smash. -  Stor konsertfest vid Sjöhistoriska Museet i Stockholm

Post Malone till Sverige

Varje era och tidsålder präglas av sina ikoner. När vi skriver 2018 är det få som är i närheten av den genrebrytande och bäst säljande hiphop-kometen Post Malone. I sommar är det äntligen dags att välkomna artisten som just nu skriver soundtracket för en hel generation. I augusti kommer Post Malone och Cherri att inta gräsmattan utanför Sjöhistoriska Museet i Stockholm för den första upplagan av SMASH – en ny fet fest som äger rum den 14 augusti.

Sjöhistoriska Museet är klassisk konsertmark – här har tidlösa rockstjärnor som Nirvana, Radiohead och Oasis triumferat. Det är nu hög tid att bjuda in hiphop-stjärnan bakom monsterhiten ”Rockstar” till denna musikaliska högborg.

När debutsingeln ”White Iverson” släpptes, kokade det i etern. Post Malone var mer än bara en artist av sin tid, han skulle också komma att forma den. Den 22-åriga Texas-sonen fick en kometkarriär när singeln spreds som en löpeld och har sedan dess fortsatt servera ett ihopkok av genrer där downtempo, atmosfäriska beats och SMS-konversationer är viktiga ingredienser. Internationella tastemakers som Los Angeles Times, The Fader och Complex har uppfunnit nya superlativ för att beskriva Malones musik och hans storhet.

Debutalbumet ”Stoney” har sedan länge passerat 1 miljard streams och har gjort Post Malone ett namn för historieböckerna. 2018 är året då han själv kliver ut på de stora scenerna med hits som ”Go Flex”, ”I Fall Apart” och ”Congratulations” som sällskap.

Datum / Tid

tisdag, 14 augusti 2018 kl: 16:00

Plats

Stockholm, Sjöhistoriska Museet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

795

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad