Menu

Robyn

Stockholm

Sjöhistoriska Museet
lördag, 17 augusti 2019 kl:15:00

Robyns x Smash fullbordas med sju nya artister

Smash Fest 17 augusti vid Sjöhistoriska blir en maxad konsertdag
17 augusti gör Robyn sin största svenska spelning till dags datum. Hela 2019 har varit ett enda stort segertåg där hon med albumet Honey i ryggen staplar utsålda konserter på hög. Madison Square Garden fullkomligen kokade och festen följde med ned i tunnelbanan.

Det har nu blivit dags att avtäcka de artister som gör henne sällskap den 17 augusti, för hennes heldag vid Sjöhistoriska, hennes stora hemkomst och enda spelning i Sverige i sommar.
Samtliga artister är handplockade av Robyn själv. Några har en självklar koppling till hennes egen musik och några befinner sig på andra musikaliska platser, men alla ligger henne nära om hjärtat.

Planen vid Sjöhistoriska kommer att omvandlas till ett enda stort dansgolv när namnkunniga profiler som Olof Dreijer från The Knife, geniproducenten Mr. Tophat, Dea Barandana en fenomenal disco-dj från Bali och Zhala ställer sig i DJ-båset. Fantastiska dj-sets som kommer varvas med livemusik när Kindness, Dungen och El Perro Del Mar intar scenen för en fullspäckad konsertdag. Tillsammans med Robyn blir det här ett maraton i musik, från proggiga gitarrer till balsamlena popstämmor via eklektisk dansmusik.

– Det kommer bli underbart att få dela den här dagen och megabra musik med mina vänner och alla er. Jag är väldigt stolt och överväldigad över denna kväll, det ska bli så himla kul att möta min publik här hemma igen, hälsar Robyn.

Robyn x Smash

17 Augusti - Stockholm, vid Sjöhistoriska.

Lineup:
Robyn
Olof Dreijer (the Knife)
Kindness
Dungen
El Perro Del Mar
Zhala
Mr Tophat
Dea Barandana


17 augusti är redan nu 6 veckor innan start snart helt slutsåld. Don't snooze!

Datum / Tid

lördag, 17 augusti 2019 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Sjöhistoriska Museet

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

895kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad