Menu

Glada Änkan

Stockholm

Sjöstadsoperan, Heliosgatan 13, Hammarby Sjöstad
lördag, 17 januari 2015 kl:19:00

Lördagen den 17 januari kl 19.00 intar Sopranen Renée Flemming Metropolitans scen i Lehárs Glada änkan. Folkets Hus och Parker livesänder föreställningen till biografer över hela Sverige.
Broadway-regissören och koreografen Susan Stroman är känd för bland annat Tony Award-vinnande musikaler som Crazy for You, Contact och The Producers. Hon gör sin Met-debut som regissör av den påkostade nya iscensättningen av Lehárs sprudlande operett Glada änkan, framförd på engelska i en ny översättning av Jeremy Sams.
Lehárs mest berömda verk har varit en publikfavorit sedan premiären 1905 och innehåller välkänd musik som Viljasången, Då går jag till Maxim och Änkevalsen. Renée Fleming lägger här ännu en rollfigur till sin breda repertoar med 22 roller, som Hanna, Parismiljonärskan som blivit änka.
Andrew Davis dirigerar en rollista som även består av Nathan Gunn som Hannas älskare Danilo; Alek Shrader som den unge ädlingen Camille de Rosillon; Thomas Allen som den ränksmidande baron Zeta; och Broadwaysopranen Kelli Oâ??Hara som gör sin Met-debut som baronens koketta fru Valencienne.

Datum / Tid

lördag, 17 januari 2015 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Sjöstadsoperan, Heliosgatan 13, Hammarby Sjöstad

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr - 250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad