Menu

Sarah Dawn Finer - Vinterland

Stockholm

Skandiascenen, Cirkus Djurgården
lördag, 10 december 2016 kl:20:00

Blixten & Co tvingas tyvärr ställa in Sarah Dawn Finers turné Vinterland och alla övriga engagemang under hösten och vintern på grund av sjukdom. Sarah har drabbats av stämbandspolyper och sjukskrivits av läkare.

Köpta biljetter kommer att återlösas.
Biljetter köpta via www.ticketmaster.se och via Ticketmasters callcenter kommer få automatisk återbetalning till kortet som användes vid köpet.
Har du valt Klarna som betalmetod måste du kontakta Callcenter och lämna kontouppgifter, 0771 70 70 70.
Biljetter som är köpta hos biljettombud, kontakta ombudet för återbetalning

Biljetter köpta i Cirkus biljettkassa/telefonbokning återbetalas på plats eller om du kontaktar vår telefonbokning, 08 660 10 20.

Vid inställt evenemang återbetalas ej service- och distributionsavgifter.



Kära publik.
Det är med stor sorg som jag skriver till er. Jag är som ni förstår, helt knäckt över att behöva ställa in denna turné och alla andra engagemang jag har i höst/vinter.

Jag har sällan om ens någonsin ställt in någonting under min karriär och jag och bandet/crewet hade verkligen sett fram emot att få komma ut och spela för er. Jag är så ledsen över att det nu inte går.

Min röst är mer än mitt jobb, det är min själ. Om jag inte kan skapa musik med den eller använda den på ett hälsosamt sätt just nu, på grund av stämbandspolyper som skadat stämbanden, då finns det inget att göra.

Läkaren har nu sagt nej till att turnera, för trots att vi kämpat ett tag med att rehabilitera skadan så är den helt enkelt inte läkt. Det är svårt att acceptera att ens karriär hänger på två små sköra stämband, men ibland är det bara att acceptera att det inte går. Hälsan kommer först.

Jag är så glad att så många ville komma och höra oss i vinter och jag hoppas såklart att jag får träffa och sjunga för er alla snart igen.

Med all kärlek. Tack och förlåt.
Tills vi ses igen.
Sarah

Datum / Tid

lördag, 10 december 2016 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Skandiascenen, Cirkus Djurgården

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

495kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad