Menu

Lola

Stockholm

Skandiascenen, Cirkus Djurgården
lördag, 13 oktober 2018 kl:19:00

Björn Ulvaeus, Camilla Thulin och Tomas Andersson Wij stärker kreativa teamet bakom ”Lola” med Tommy Körberg i huvudrollen.

Lola är en musikalisk monolog om längtan, rädsla och utanförskap. Den är framarbetad av Sunil Munshi och allas vår Tommy Körberg, som också spelar huvudrollen i en tvåmannaföreställning med endast Körberg och och pianisten Carl Flemsten på scen. I pjäsen genomför Lola sin sista föreställning efter att på ålderns höst fått sparken av sin manager, och vi tas med på en varmt humoristiskt resa genom liv, karriär och krossade drömmar.

Berättelsen ackompanjeras av musik inspirerad och hämtad från världens alla hörn, däribland Evergreens, Schubert, portugisisk fado, revyschlagers, Jules Sylvain, jazz och 1950-talets Golden Age.

I rollen som Lola växlar Körberg mellan berättande och sång i ett tiotal låtar signerade bland andra Jules Sylvain, Charlie Chaplin, Ulla Billquist, Billy Joel, Leonard Cohen, Hasse & Tage som översatts, skrivits om och framarbetats av Björn Ulvaeus, Tommy Körberg, Sunil Munshi och Tomas Andersson Wij. Modeskaparen tillika kostymtecknaren Camilla Thulin står för kostym till pjäsen.

Datum / Tid

lördag, 13 oktober 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Skandiascenen, Cirkus Djurgården

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

495kr - 1090kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad