Menu

The Umbilical Brothers - Best of the Worst of the Best

Stockholm

Skandiascenen, Cirkus Djurgården
måndag, 15 oktober 2018 kl:20:00

”Australiens hetaste export sen Vegemite”

KOMIKERDUON ”UMBILICAL BROTHERS” TILL SVERIGE I HÖST MED EN ”BEST OF”-SHOW

Entertainment Weekly satte Shane Dundas och David Collins i den australiska komikerduon ”Umbilical Brothers” på sin lista ”100 Most Creative People In Entertainment”. Under sin nästan trettio är långa karriär har deras humor där de kombinerar vanlig dialog med pantomim och ljudeffekter som de framkallar både med munnen och andra kroppsdelar tagit dem till 37 länder.

”Umbilical Brothers” unika humor är gränsöverskridande och älskas av publiken vart de än kommer. I oktober kommer de till Sverige med sin nya show ”The Best of the Worst of the Best”. Efter föreställningen följer en Q&A med Dundas och Collins.
Göteborg, Lorensbergsteatern 14/10 – Stockholm, Skandiascenen 15/10 –Malmö, Slagthuset 18/10

”The Best of the Worst of the Best” som, precis som namnet säger, är en samlingsshow med det bästa av det värsta av det bästa från ”Umbilical Brothers” långa karriär. De häpnar själva över hur det är möjligt att försörja sig på det de gör – får man ha så roligt?

– Vi hade aldrig någon plan. Det var en serie tillfälligheter och sammanträffanden som började med att vi skämtade på teater- och mimlektioner och det ena ledde till det andra, berättar David Collins.

Här kan du se ”Umbilical Brothers” när de gästade Stephen Colbert för några veckor sedan och bland annat gjorde succé med sin imitation av Donald Trump.

Pressröster om ”The Best of the Worst of the Best”
”Sublime comedy” ”An irrestistible conspiracy to commit comedy” – New York Times
”Marcel Marceau on really good drugs” – Sydney Morning Herald
”Dazzlingly accurate, scorchingly physical, screamingly funny”– Observer

Om ”Umbilical Brothers”
Shane och David träffades på en teaterkurs i Sydney i slutet av 80-talet då David vände sig om lite för hastigt och lyckades knäcka Shanes näsa, och så tog deras samarbete sin början. ”Umbilical Brothers” har turnerat världen över, medverkat i The Late Show både med David Letterman och Stephen Colbert som värdar, och The Tonight Show med Jay Leno.

De har uppträtt för den brittiska drottningen, varit uppvärmare till Robin Williams på en arenaturné, fyllt operahuset i Sydney med standup-fans och fått Edinburgh Critics’ Choice Award. Deras årslånga off-Broadway-show nominerades till en New York Drama Desk och i hemlandet Australien har de belönats med den australiska motsvarigheten till en Tony för Comedy Performance of the Year. Time Out New York har kallat Shane Dundas och David Collins för “Australiens hetaste export sen Vegemite”.

Umbilical Brothers ”The Best of the Worst of the Best”

Lorensbergsteatern i Göteborg, söndag 14 oktober
Skandiascenen i Stockholm, måndag 15 oktober
Slagthuset i Malmö, torsdag 18 oktober

Föreställningen är ca 90 min lång, utan paus.

Datum / Tid

måndag, 15 oktober 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Skandiascenen, Cirkus Djurgården

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

385kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad