Menu

Ólafur Arnalds – re:member 2019

Stockholm

Skandiascenen, Cirkus Djurgården
torsdag, 14 februari 2019 kl:20:00

Ólafur Arnalds nya album re:member är precis lika bra som väntat, och det är därför inte konstigt att biljetterna till spelningen på Skandiacenen i Stockholm har gått åt. Trycket på biljetter är högt, och därför kan vi nu sätta in en extrakonsert med Ólafur Arnalds på samma plats dagen efter den första. Den 15 februari gör Ólafur Arnalds alltså ytterligare en spelning på Skandiascenen i Stockholm – biljetterna är släppta i detta nu via Luger.se!
______________________________________________________________________
När isländske Ólafur Arnalds började skriva musik så gjorde han det för fiktiva spelfilmer, föreställda av honom själv. Att någon annan skulle höra musiken han skapade åt sina inre bilder fanns inte på kartan. Såhär 15 år senare är han en av världens mest framgångsrika kompositörer med ett antal studioalbum och filmsoundtracks under bältet. Den senaste tiden har Arnalds skapat musik som ena halvan av den cineastiska dansmusikduon Kiasmos, och i augusti släppte han sitt fjärde soloalbum betitlat re:member. Nu kan vi meddela att Ólafur Arnalds kommer till Sverige för två spelningar på Skandiascenen i Stockholm 14 och 15 februari. Biljetter till den 15 februari finns att köpa nu via Luger.se!
re:member släpptes 24 augusti, och är ett verk som på många sätt sammanfattar Ólafur Arnalds som konstnär och kompositör. Du kan höra varje aspekt av hans skapande – de klassiska kompositionerna, soundtracken, konstmusiken, popinfluenserna och dansmusiken. Arnalds har alltid haft många pågående projekt och här låter han dem alla mötas, och i samstämmighet skapa ett potpurri av fängslande tongångar. Varje gång du lyssnar på re:member kommer du att lägga märke till nya magiska detaljer och spännande spillror – Ólafur berör alltid ända in i själens mörkaste och hemligaste utrymmen.

Datum / Tid

torsdag, 14 februari 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Skandiascenen, Cirkus Djurgården

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

405kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad