Menu

Scener ur ett äktenskap - Messiah Hallberg SLUTSÅLD

Stockholm

Lilla Cirkus
lördag, 23 november 2019 kl:20:30

Messiah Hallberg tar nya standupshowen Scener ur ett ”äktenskap” på Sverigeturné

En av Sveriges starkaste humorröster ger sig ut på sin andra soloföreställning. Efter att ha turnerat med kritikerrosade Den missförstådde profeten och blivit utsedd till årets manliga komiker 2018 följer han nu upp med en självutlämnande och naken standupshow om tvåsamhet.

Scener ur ett ”äktenskap” – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop kommer till Lilla Cirkus den 23 november.

Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en del av den svenska humoreliten. Han har setts i såväl Parlamentet som Finaste familjen och klev nyligen in som ny programledare för Vakna med NRJ.

Hans första soloföreställning Den missförstådde profeten lovordades av kritikerna över hela landet. I den gjorde han upp med sitt förflutna och det som länge präglat hans material på standupscenen. Temat för den nya showen är kärlek, hat och relationer där Messiah utgår ifrån sitt eget förhållande.

- Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds Min kamp, fast förhoppningsvis något roligare, säger Messiah.
Scener ur ett ”äktenskap” har premiär i Örebro den 20 september 2019 och besöker 14 städer under hösten.

OM MESSIAH
Messiah Hallbergs karriär som komiker började 2009. Efter bara två år i branschen prisades han på Svenska Standupgalan med utmärkelsen Tändstickan för att ha förnyat svensk standup. 2015 turnerade han med standupshowen Politiskt autokorrekt med den norska komikern Martin Beyer-Olsen. Messiah Hallberg har setts i TV-program som Finaste familjen och Parlamentet.

2016 startade Messiah tillsammans med Jakob Öqvist humorpodcasten Freakshow och året därpå turnerade han med sin första hyllade soloföreställning Den missförstådde profeten samt tog emot priset Årets manliga komiker på Svenska Standupgalan. Just nu är han aktuell som ny programledare i Vakna med NRJ och under 2019 åker han ut på sin andra soloföreställning Scener ur ett ”äktenskap”.

www.facebook.com/messiahhallbergofficial
www.instagram.com/messiahhallberg
www.twitter.com/messiahhallberg

Längd: 90min, ingen paus

Datum / Tid

lördag, 23 november 2019 kl: 20:30

Plats

Stockholm, Lilla Cirkus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad