Menu

PETRA MARKLUND - NYTT DATUM

Stockholm

Skandiascenen, Cirkus Djurgården
tisdag, 9 februari 2016 kl:20:00

I början av maj släppte Petra Marklund sin nya singel Det som händer i Göteborg (stannar i Göteborg). Låtens innebörd – längtan efter gemenskap och tillhörighet – speglar kärnan i kommande albumet. Och det är gemenskap som Petra Marklund siktar på att skapa tillsammans med publiken på sin Sverigeturné.

I tio års tid har Petra Marklund levt turnéliv som en av Sveriges största artister och musikexporter. Nu när uppföljaren till 2012s rosade album Inferno släpps har Petra Marklund tre år av upplevelser och tankar att dela med sig av till sina fans live.

Det går inte att jämföra att spela live med någonting annat. Varje konsert är en ny upplevelse. Det händer alltid något oväntat, som att micen flyger iväg eller att någon i publiken ropar något. Och jag älskar att resa, i synnerhet med buss. Då ser man och upplever landet man turnerar i på ett helt annat sätt., säger Petra Marklund.

Petra Marklunds nya turné markerar hennes tioårsjubileum som turnerande artist. Men samtidigt som mycket har hänt under decenniet som gått är vissa saker som de alltid har varit.

Jag vet att jag kommer få frågan om hur det känns att vara ute på turné igen. Åh, vad jag är tråkig, men det känns jättekul, på riktigt! Jag ljuger inte när jag säger att jag nog aldrig varit så peppad på att byta en mörk källarstudio mot en scen i neon och möta alla som vill vara med. Längtar!, berättar Petra Marklund.

Arrangör: Blixten & Co
Åldersgräns: 13 år

Meddelande 2015-09-10:
Petra Marklunds Sverigeturné flyttas fram.
I och med att Petra Marklunds kommande album har blivit försenat så kommer Sverigeturnén att flyttas fram till våren 2016. Nytt datum för spelningen på Cirkus Teater blir 9/2 2016 kl 20.00. (Tidigare datum 17/11 2015)

Köpt biljett
Redan köpta biljetter är giltiga till nytt datum.
Återköp vid förhinder nytt datum är OK via respektive köpställe. Återköp sker senast 10 oktober 2015.

Datum / Tid

tisdag, 9 februari 2016 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Skandiascenen, Cirkus Djurgården

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

355kr - 460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad